Ingyenes jóga a Margitszigeten

intimtornaSzabadtéri jógaórák a margitszigeti Nagyréten
Zielinski Szilárd sétány, Budapest, 1138
A tavaly nagy sikerrel útjára indult eseménysorozat idén is folytatódik! Az órák ingyenesek, de ha van lehetőségetek, adományozzatok, köszönjük!
Minden vasárnap 11-től és az órarendben szereplő időpontokban lesznek a szabadtéri órák, amiket az időjárás függvényében tudunk megtartani. Ha esik az eső, az óra elmarad, erről FB csoportunkban találsz infót, legkésőbb aznap reggel.

Az órákat egy nagy platánfa közvetlen közelében tartjuk a margitszigeti Nagytéren, a Margitszigeti Víztorony – Margitszigeti Szabadtéri Színpad – és a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szálloda közötti zöld területen. Ha BKV-val jössz, akkor a 26-os buszról (ez az egy busz közlekedik a Margitszigeten) a Szállodák megállónál kell leszállni, és a víztorony irányába elindulni. A rét közepe körül van egy platánfa, ez a mi állandó, “szokott helyünk”.

Elsősorban a dinamikus jógára nyitott, egyben nyújtani és erősödni kívánó lelkes amatőröket (is) várunk az órákra. Jógás előélet (előny, de) nem feltétel, nyugodtan hozd el a barátaidat is! Itt tudsz bejelentkezni az aktuális heti órákra, az események menüpont alatt:

www.margitszigetijoga.hu