Csatlakozz hozzánk!

Szerkesztőket keresünk!

Ha érdekel jelentkezz, vagy küldd tovább azoknak akiket érdekelhet! Köszönöm!

2008-ban a domain-tulajdonos – Némethné Tolvaj Diána – létrehozott egy 22. kerületi baba-mama honlapot. Kiderült hogy nagyon jól sikerült, mert a helyi baba-mama szolgáltatóknak (kismamajóga, gyerekprogramok, gyermekfelügyeletek…) olcsó hirdetési lehetőséget tudott ezáltal biztosítani. Célzott és olcsó – ezért nagyon keresik.
KÖVETKEZTETÉS: Igény van helyi baba-mama információs internetes oldalakra, ezért elindította a babamama.info főoldalt és a hozzá kapcsolódó helyi aloldalakat!

Azt, hogy a TE városodban, környékeden is szükség van-e családi információs oldalra, azt te tudod. Szerintem biztos! Ez attól függ mennyire interneteznek nálatok az anyukák! Eredeti honlap, amiből kiindultunk: www.keruletivedonok.hu

A babamama.info oldalak egy franchise rendszerű vállalkozás.

A feladat kétrétű:
– Az oldalad karbantartása, avagy az általad választott kategóriák szerint érdekes, hasznos tartalommal feltölteni a felületet. Természetesen minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy beletanulj a szerkesztésbe és a későbbiekben az önéletrajzodban is jól mutat, hogy ehhez is értesz. Tehát egy új út vagy fejlődési lehetőség is kialakulhat belőle az életedben.
– Helyi babás-mamás-családos vállalkozók, szolgáltatók (fel)keresése az oldaladra, hirdetőknek. Ez nem kötelező tétel, de erősen ajánlott, ha némi pénzt is szeretnél a konyhádra hozni. Ugyanis a hirdetési díjak a bevételed. Minden területi aloldalon vannak bizonyos helyek, amikre országos szintű hirdetők érkezhetnek, de az általad leszervezett helyi hirdetőkből érkezett összegek a tiéd, nem jön le belőle jutalék senkinek.

Segítségül kapod
– Honlap, csak a helyi infókat kell rá összeszedned,
– Betanítást – mindent, amit tudnod kell a honlap szerkesztéséhez,
– Egységes design, tartalmi szerkezet
– Grafikák (plakát, szórólap, névjegykártya…)
– Gyerek és családbarát munkakör
– Több év tapasztalatát (még nem tudod, de nagy érték),
– Lehetőséget, hogy hirdetőket szerezz a honlapodra (az árakat velem egyeztetned kell, de te határozod meg!), az így befolyt reklámbevétel csak a Tiéd,
– A többi babamama.info szerkesztő segítő csoportja, ami remek új ismeretségek, barátságok alapja lehet.

Kell hozzá
– Számítógép
– Internet
– Számlaképesség
– Némi kezdőtőke (egy oldal éves szerkesztői díja: az általad elvállalt területen élők számának a 70%-a - de minimum 20 000 Ft. A lakosok számát a www.lakosokszama.teleoldal.hu oldalon talált információk alapján kalkuláljuk)
– Egy kevés értékesítői véna
– Csipet kreativitás, egy marék lelkesedés

Mit kérek tőled?
– Egy hirdetési helyet, ahova általában én szervezek hirdetéseket, ami nem jelenti azt, hogy velem egyeztetve te nem szervezhetsz oda hirdetést. Ha találsz a hirdetési helyemre hirdetőt, természetesen jutalékot kapsz belőle.
– Ha már csinálod, csináld jól, és kérlek tartsd karban a honlapot, ne legyenek rajta hónapokkal ezelőtt lejárt információk!
– Együttműködést.

Mennyit lehet vele keresni?
Tudnod kell, hogy ez nem megélhetési forrás, csak kiegészítő jövedelem. Bár, ha jól csinálod… Ki tudja?! :)
Egy 100 000 fős városnál kb. 40-70 000 Ft-ot bevételt remélhetsz havonta.
Természetesen ha van baba-mama témájú vállalkozásod, úgy hirdeted a terméked vagy a szolgáltatásod az oldaladon, ahogy te szeretnéd (így megspórolva esetleg egy hirdetést nálunk – és máris beljebb vagy egy költséggel és még a lehetőség is adott, hogy pénzt keress vele ;))!

Mennyi időt kell ráfordítani?
Pillanatnyilag elsősorban anyukák a szerkesztőink, akik a gyerek(ek) alvásidejében dolgoznak.. :) Szépen lehet haladni pl átlag napi fél-egy óra munkával.

ÍRJ: info@babamama.info

Üdv,
Némethné Tolvaj Diána
babamama.info