Csizmás Kandúr Játszóház

CSIZMÁS KANDÚR JÁTSZÓHÁZ – AHOL JÁTÉK AZ ÉLET

Budapest XIV. kerületében a Fogarasi Üzletház tetőszintjén található játszóházunk, a Csizmás Kandúr Játszóház, mely 2014. januárjában nyitotta meg kapuját.

A világos, tágas terekben a gyermekek Csizmás Kandúr varázslatos mesevilágába csöppennek. Már a recepciónál egy óriás méretű, forgatható Csizmás Kandúr fogadja kis vendégeinket, emellett számos színes fajáték kínál izgalmas szórakozást. A művészi értékű fajátékokat Kő Boldizsár képzőművész, a Millenáris Park – Zöld Péter Népmese játszótér alkotója tervezte.

A színes, vidám fajátékok mellett csúszda, trambulin, pörgettyű, labirintus, zenesarok, babaszoba, lengőkötél, ringató és hajóhinta várja a gyermekeket. A galériában elhelyezett képek helyettünk beszélnek.

A recepciónál található büfénkben kávé, üdítő, csokoládé is vásárolható. Munkatársaink gyermekszeretők, kedvesek, figyelmesek. Az eddig ide látogató vendégeink szinte azonnal megszeretik játszóházunkat családias, vidám hangulata és árai miatt .

http://www.csizmaskandurjatszohaz.hu/galeria.htm

Márciustól heti rendszerességgel tartunk kiscsoportos foglalkozásokat, mozgásórákat, nyelv és zenés foglalkozásokat, kézműves szakkört. A foglakozások mellett vállaljuk születés-névnapi bulik szervezését. Részletek a honlapon találhatók.

A XIV. kerületi lakosok, akik Zugló kártyával rendelkeznek igénybe vehetik a belépődíjnál az általunk nyújtott 20% -os kedvezményt, az akciós napok kivételével.

Nyitvatartás: a hét minden napján 10-20 óráig
Cím: 1148 Fogarasi út 47-51 /Fogarasi Üzletház legfelső szintjén
Honlap: www.csizmaskandurjatszohaz.hu
Telefon:+361 426 62 30
Facebook: www.facebook.com/cszmaskandurjatszohaz

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

A Csizmás Kandúr játszóház különtermeiben több foglalkozás is zajlik gyermekek számára.

JELENTKEZÉS a 061 426-6230-as telefonszámon lehetséges.

Minden foglalkozásunk után ingyen 15 perc levezető játékra várjuk a gyerekeket a játszóházban! 🙂
A játszóház területén a parkolás ingyenes, felnőtteknek a belépés díjtalan.