Dankids gyermekbútor

Gyermekbútor webáruház – Flexa minőség

2017. novemberében nyitottuk meg második gyerekszobabútorokkal foglalkozó webáruházunkat, a dankids.hu-t. Ebben az áruházban kizárólag Flexa bútorokat kínálunk, melyek online csak nálunk vásárolhatók meg Magyarországon. Bizonyára sokaknak ismerősen cseng a márkanév, de akinek új, annak röviden annyit, hogy egy több mint 40 éve működő, dán gyerekbútorokat gyártó cégről van szó, akik minőségi, esztétikus, variálható (ezáltal kinőhetetlen), és megfizethető bútorokat gyártanak.

Miért hiszünk a Flexában?

A Flexa olyan gyermekbútor-rendszereket alkot, melyek folyamatosan követik nemcsak a gyerekek testi növekedését, hanem az értelmi fejlődésüket, ízlés-, és igénybeli változásaikat is. Sőt, a család egészére gondolva tervezik a bútorokat, hiszen arra is kínálnak megoldást, ha bővül a család és a nagyobb gyermeknek meg kell osztania korábbi birodalmát testvérével, testvéreivel.

A bútorcsaládok úgy vannak kitalálva, hogy egy alapelemhez számos különböző kiegészítő választható, így mindig gyermekünk egyedi igényeinek legmegfelelőbb bútort tudjuk kialakítani. Néhány alkatrész felszerelésével egy egészen más ágyat kaphatunk, vagy akár a korábban vásárolt részek leszerelésével egyszerűsíthetünk az ágyon. A Flexa garanciát vállal rá, hogy az alkatrészek folyamatosan megvásárolhatók.

Mivel a Flexa hosszútávon gondolkodik, ezt a bútorok minősége is visszatükrözi. Jól tudják a tervezők, hogy egy gyerekbútornak nemcsak esztétikusnak kell lennie, hanem strapabírónak, időtállónak és nem mellesleg egészségesnek is, hiszen a gyermekek sok időt töltenek a bútorok között. Éppen ezért a Flexa bútorok északi fenyőből készülnek (a kevesebb napsütés miatt ezek a fák lassabban nőnek, masszívabbak), a felületkezelésük semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, a textilek öko-textil minősítésűek, valamint számos tanúsítvánnyal rendelkeznek.

…ezért hiszünk mi a Flexában.

Elérhetőségek:

honlap: www.dankids.hu

facebook: https://www.facebook.com/dankidshuflexa/

e-mail: info@dankids.hu

tel.: 30/99 12 041