Helen Doron angol gyerekeknek

Kisgyermekkorban a gyerekek számtalan dolgot sajátítanak el. Erre vannak berendezkedve, ezt kell tenniük fejlődésük érdekében. Minden nap tanulnak valami újat, és ezt a tudást fel is használják mindennapjaikban. A nyelvelsajátítás folyamata még a mai napig fejtörést okoz tudósoknak, szülőknek egyaránt, az viszont biztos, hogy a kritikus periódus a 0-6 éves korig terjedő időszakra tehető. Ebben az időszakban a gyermeki agy akár több nyelv elsajátítására is képes. Nem mindegy viszont, hogyan! A Helen Doron Early English a világon egyedülálló lehetőséget biztosít gyermekének az angol nyelv elsajátítására.

Több, mint 25 éves múlttal rendelkező, kipróbált metódusról van szó, egy felépített rendszerről, ami egészen csecsemőkortól tinédzser korig ajánl angol nyelvtanfolyamokat a gyerekeknek. Az egyedülállóan felépített tananyagnak köszönhetően gyermeke nem csak szavakat fog ismételgetni, hanem kreatív nyelvhasználatot tanul. Jöjjön el, és győződjön meg róla ön is ingyenes bemutató foglalkozásainkon!

Néhány tudnivaló a Helen Doron Early English tanfolyamokról:

– Már 3 hónapostól egészen 14 éves korig biztosítunk minden gyermek számára megfelelő tanfolyamokat
Csoportjaink 4-8 fősek
– Tanáraink speciálisan képzett Helen Doron tanárok, többéves gyermek tanítási tapasztalattal, természetesen tanári diplomával
– Tananyagaink az otthoni CD hallgatással biztosítják, hogy a gyerekek minden nap találkozhassanak az angol nyelvvel

Bővebb információt talál tanfolyamainkról honlapunkon és nyelviskolánk blogján, valamint Facebook oldalunkon!

http://budapest16.helendoron.hu
http://helendoronbp16.blogspot.com
http://facebook.com/angolgyerekeknek