Love your belly XVI. kerület

Love your belly XVI. kerület
Hasizom fejlesztő és regeneráló tréning szülés után, a leghatékonyabb gyakorlatokkal, melyekkel biztonságosan elkezdhető a terhességet követően a hasizom erősítése.
Miért nem mindegy, hogy hogyan kezdünk neki?
Terhesség alatt sok esetben sérül az egyenes hasizom és szülést követően nem záródnak össze a rostjai, kialakul az úgynevezett rectus diastasis. Ez nem csak esztétikai problémát jelent, hanem gerinc problémákat is okozhat, mivel az egyenes hasizomnak támasztó szerepe is van. A sérülés miatt azonban ezt a funkcióját nem tudja ellátni, a további terhelés pedig újabb problémák kialakulásához vezethet. (derékfájás, sérvek). Fontos tudni, hogy a hagyományos hasprésekkel ezt a problémát nem lehet megoldani, sőt még több kárt is okozunk ezen gyakorlatokkal.
Mi a megoldás?
A Love your belly – Hasizom fejlesztő- és regeneráló tréningen egy alkalommal kell résztvenni, ami kb. 2,5 órát vesz igénybe. A tanfolyam alatt megismerkedünk a hasizmokkal, szerkezetükkel, működésükkel. Egy kis anatómia után pedig elsajátíthatod azokat a hasizomerősítő gyakorlatokat, melyekkel biztonságosan fejlesztheted izmaidat, és a tanultakat otthonodban végezheted nap, mint nap. Beszélünk arról mit kell elkerülni, mit szabad, mit nem és arról is, hogyan sportoljunk.
Csak szülést követően ajánlott?
Nem csak szétnyílt hasizom esetén érdemes részt venni a tanfolyamon, hanem a terhességet követő mielőbbi regenerálódás miatt, hát. és derékfájdalommal küzdőknek is ajánlott, lágyéksérv,köldöksérv esetén, és mindenkinek, aki szép és lapos hasat szeretne.
A tanfolyam időpontjai és részletek a www.koralstudio16.hu honlapon.
A tanfolyamot Fehérvári Kata gyógytornász, manuálterapeuta, Love your belly okatató tartja.
Bejelentkezés és információ: koralmozgasstudio@gmail.com, tel: 06-30-854-9130