Nagy-Ádám Ibolya – HRtitkok

Nagy-Ádám Ibolya
HRtitkok – álláskeresési, munkaügyi és családtámogatási tanácsadás, ahol a munka világával kapcsolatos szakmai titkok is kiderülnek

KAPCSOLAT
Telefon: +36/30-353-0022
Weboldal: www.hrtitkok.hu
E-mail: hrtitkok@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/hrtitkok
A tanácsadó irodám Dunakeszin (Alagligeten), a Fóti út közelében, jól megközelíthető helyen található.
(az iroda saját, ingyenes parkolóval rendelkezik)

Kisgyermekes édesanyaként természetes számomra, hogy a gyerekekre is gondolok, így azokat a kedves Ügyfeleimet, akik kisgyermekkel együtt érkeznek a tanácsadásomra egy játékokkal teli, vidám gyereksarokkal várom!

14 éve foglalkozom emberi erőforrás menedzsmenttel, munkaüggyel, munkajoggal, társadalombiztosítással, vagyis a munka világával kapcsolatos témákkal, problémákkal.
Ez számomra nemcsak munka, hanem hivatás is; szívvel-lélekkel csinálom, szeretem meghallgatni és meghallani az ügyfeleim problémáit, mindig azon vagyok, hogy a hozzám forduló munkavállalóknak és családjuknak a legjobb tudásom szerint segítsek.

Okleveles HR, munkaügyi és TB szaktanácsadó végzettségem van, diplomámat az ELTE Állam – és Jogtudományi Karán szereztem. Számos egyéb szakmai képzésen, tanfolyamon (HR, Nexon bérszámfejtői, munkajogi) vettem részt, többek között elvégeztem egy nemzetközi HR iskolát is.
Évek óta tagja vagyok a Humán Szakemberek Országos Szövetségének és Vállalkozói Partnere vagyok a Káposztási Családok Egyesületének.
14 éves szakmai tapasztalatomat multinacionális és állami nagyvállalatoknál, illetve tanácsadó/fejvadász cégeknél szereztem; toborzási és kiválasztási specialistaként több ezer interjú van a hátam mögött; számos HR projektben vettem részt vezetőként, így kellő tapasztalattal rendelkezem, amit szeretnék az ügyfeleim szolgálatába állítani.

A kismamák és az anyukák a „szívügyeim”, mivel én is édesanya vagyok, egy gyönyörű 4 éves kislány büszke anyukája.
2014 őszén, még GYED-en lévő anyukaként kértek fel arra, hogy az újpesti Megyeri Klub Baba-Mama Klubjában, mint HR szakértő rendszeresen tartsak előadásokat, amik azóta is mindig teltházasak és nagy népszerűségnek örvendenek az anyukák és a kismamák körében.

Az anyaság mellett- ami számomra a legcsodálatosabb hivatás – szerettem volna a HR-rel, a munkaüggyel továbbra is foglalkozni, ezért 2015. január 1-jén – ezzel megvalósítva egy régi nagy álmomat- elindítottam a saját, egyéni HR tanácsadásomat Budapest 4. kerületében.
10 éven keresztül a munkáltatói oldalt képviseltem, immár 4. éve a munkavállalói oldalnak segítek a tanácsadásommal.
A káposztásmegyeri és újpesti családok körében mára már elismert és közkedvelt HR tanácsadó lettem, a rólam szóló vélemények a weboldalamon olvashatóak.
Büszkeséggel tölt el, hogy 2017. őszétől már Dunakeszin is elérhetőek a szolgáltatásaim, mert megnyitottam a saját tanácsadó irodámat.

EGYÉNI TANÁCSADÁS
– munkába visszatérő anyukáknak munkaügyi tanácsadás
– várandós munkavállalóknak családtámogatási/TB tanácsadás
– munkavállalóknak munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos munkajogi tanácsadás
– álláskeresőknek komplex álláskeresési tréning

CSOPORTOS TRÉNINGEK
– karrier tréning munkavállalók számára
– családtámogatási és munkajogi tréning anyukáknak és várandós munkavállalóknak

CÉGES TANÁCSADÁS
– munkaerő toborzás-kiválasztás folyamatának teljes körű lebonyolítása

Cikkek:

Pénzbeli ellátások folyósítása
CSED kedvezményszabály
A szabadság kiadásának szabályai
Felmondási védelem