Okosjáték

Okosító játékok tárháza a Kertvárosban!

Az Okosjáték Webáruház és Játékbolt készségfejlesztő játékainak nagy választékáról ismert a kerületben.

Elérhetőségek:

Cím: Veres Péter út 99.
Tel: 20-4337841
E-mail: info@okosjatek.hu

Nyitvatartás:

H-P: 10-18,
Szombat: 10-13

A Veres Péter út 99. szám alatt található üzletben jobbnál jobb fejlesztő játékok kaphatók. A játékboltot, mely webáruházként is működik, családi vállalkozásban üzemeltetik. Érdekességük, hogy az itt kapható játékok nagy részét le is tesztelik, mielőtt árusítani kezdenék.

Hogy mitől jók is ők? Erre többféle választ lehet adni. Egyrészt azért, mert a boltban bárki ki is próbálhatja a játékokat, mielőtt megvásárolná őket, így valóban olyan játékot tudunk kiválasztani, amely érdekli is gyermekünket. Ha itt vásárolunk, klubtagokká válhatunk, mellyel akár szülinapi légváras partit is nyerhetünk. De ha nem akarunk vásárolni, akár ki is kölcsönözhetjük a számunkra tetsző termékeket. Sőt, ha bizonytalanok vagyunk, segítenek nekünk választani, a gyerek életkora, szokásai alapján.

Természetesen az árak is nagyon fontosak, hiszen a családok pénztárcája véges: az üzletben igyekeznek alacsonyan tartani az árakat, így elmondhatjuk, hogy barátságos áron vásárolhatunk. Ha pedig valamit éppen nem látunk a boltban, szívesen beszerzik nekünk.

Kell ennél több? Persze, hiszen az sem mindegy, milyen játékokat kínálnak egy üzletben. Nem véletlenül hívják azonban „okosjátéknak” őket: szuper logikai és társasjátékok, különleges, kevés helyen kapható játékok szerepelnek kínálatukban, mint a Logico, LÜK, Thinkfun, Smart Games, Activity, Ravensburger, Piatnik. Magyar találmány – Polgár László saját fejlesztése – a Csillagsakk, mellyel máshol még nem találkoztunk, de érdekes a magyar népmesékre épülő Világgá megyek elnevezésű társasjáték is. Fiúknak kitűnő ajándék lehet az Automoblox, mely egy bükk fából készült szét- és összeszerelhető autó. Manapság ritka a kézzel készített játék is, ilyen a Melissa and Doug, mely egyenesen Amerikából érkezett.

Mi nagyon szeretjük a Bolyongolyót, mely egy magyar fejlesztésű golyópálya-építő játék, sokféleképpen alakítható, bővíthető. A kedvencünk pedig a Thinkfun „Pete’s pike” nevű játéka, melyben egy hegymászót kell a hegyi kecskék segítségével feljuttatni a hegycsúcsra – kiváló logikai, gondolkodásra késztető játék, a nehézségi fokozatok lehetőségei alapján a kisiskolástól a felnőtt korosztályig bárki számára élvezetes órákat biztosít.

Mivel webáruházként is működnek, kényelmesen, interneten keresztül is rendelhetünk tőlük honlapjukon keresztül, amit a boltban ingyenesen át is vehetünk.

Weboldal: http://www.okosjatek.hu/